Wij zijn zeer ervaren en hebben daardoor een stevige basis in het stellen van diagnoses. Vanuit vakmanschap, betrokkenheid, innovatie en samenwerking verrichten we pathologie onderzoek. We analyseren van weefsel naar cel tot in het DNA. Daarmee dragen we direct bij aan hoogwaardige zorg en de best mogelijke behandeling op maat voor patiënten. Wij zien achter elke diagnose een mens met een verhaal.

Daarom kijken we altijd naar hoe we nog beter, sneller en klantvriendelijker kunnen werken. Onze medewerkers halen dagelijks het beste uit zichzelf, vertrouwen op elkaars deskundigheid en geven elkaar de ruimte de goede dingen te doen.

Pathologie is een levend vak. Wij blijven koploper door ons vermogen om in te spelen op veranderingen in de gezondheidszorg. We weten dat innovaties beter van de grond komen als er ruimte is voor nieuwsgierigheid. Daarom investeren wij in nieuwe technieken, scholen we onze medewerkers bij en werken we nauw samen met onze opdrachtgevers en andere deskundigen.

Want we kunnen het niet alleen. Wij geloven in de kracht van synergie. Hierdoor zijn wij een onmisbare schakel in de zorgketen en kunnen we onze pathologie diagnostiek van excellent niveau blijvend verbeteren.

Gerelateerd