Symposium mammadiagnostiek

Dinsdagavond 10 oktober heeft de eerste editie van het symposium over mammadiagnostiek plaatsgevonden. Er waren deze avond presentaties van Jitske de Vries, radioloog in het Antonius ziekenhuis in Sneek, Wijkje Visser, mammacare verpleegkundige in Nij Smellinge Drachten en Marjolein Coster – Heerema gaf een presentatie over de rol van pathologie bij mammadiagnostiek.

Ook was er een rondleiding bij Pathologie Friesland in het uitsnijvertrek waar collega’s Marijke, Mike en Gooitske iets vertelden en lieten zien over de bewerking van mamma’s. Jelle en Marrit gaven presentaties over de toepassing van moleculaire diagnostiek/immumo en cytologie bij mammadiagnostiek.

De reacties van de doktersassistenten over het mamma symposium waren zeer positief! Ze vonden de rondleiding erg interessant en leerzaam en de presentaties waren heel informatief en duidelijk.

Iedereen die heeft meegewerkt om het symposium tot een succes te maken ontzettend bedankt voor jullie inzet! Het was een geslaagde avond en we kijken uit naar de volgende editie op 7 november.

Gerelateerd